Advokatvakt

Flere av advokatfirmaene i Mandal har gått sammen om å tilby gratis advokathjelp til kommunens innbyggere i biblioteket ca. én gang i måneden.
Mer om Advokatvakt

Ancestry Library Edition

Er du interessert i slektsforskning? På biblioteket kan du søke i basen gratis.
Mer om Ancestry Library Edition

Atekst - tekstarkiv for norske aviser

Søk i arkivet til over 300 riksdekkende og lokale aviser. Atekst inneholder rundt 25 millioner større og mindre artikler.
Mer om Atekst - tekstarkiv for norske aviser

Barnehager

Informasjon til barnehager som vil besøke biblioteket, bestille bokkasser, m.m.
Informasjon til barnehager

Biblioteksøk

Dette er søkesiden som knytter alle bibliotek i hele Norge sammen, og her kan alle som har et nasjonalt lånekort logge seg inn og bestille. Du trenger ikke engang tenke på hvilket bibliotek som har boken du bestiller. Når bestillingen er klar til å hentes på ditt bibliotek får du en hentemelding. Enkelt og greit.
Biblioteksøk

Bilder - Agderbilder

Våre samlinger av gamle bilder er digitalisert og tilgjengelig på Agderbilder.no
Mer om Bilder - Agderbilder

BookBites

BookBites er vår lese-, lytte- og utlånsapp for e-bøker og e-lydbøker. For å kunne lese bøker og lytte til lydbøker i BookBites, må du ha et lånekort fra et folkebibliotek eller bibliotek på videregående skole i Agder.
Bookbites - ebøker fra biblioteket

Båtførerprøven

Klar for sommeren? Nå kan du ta båtførerprøven på biblioteket i Mandal.
Mer om Båtførerprøven

Det flerspråklige bibliotek

Det flerspråklige bibliotek tilbyr bøker på 70 ulike språk, norskkurs, eventyrposer, tospråklige barnebøker m.m. Ta kontakt med biblioteket så bestiller vi inn for deg. Hvis du har et nasjonalt lånekort kan du også bestille selv og hente på biblioteket.
Det flerspråklige bibliotek

Diktregisteret

Kongsberg bibliotek drifter Diktregisteret, som har godt over 200.000 innførsler. Basen er gratis å bruke for alle, og inneholder dikt både for barn og voksne. Basen inneholder ikke dikt i fulltekst, men er ment som et hjelpemiddel for å gjenfinne og lokalisere dikt.
Diktregisteret (Kongsberg bibliotek)

Filmbib

En strømmetjeneste som lar deg se norske kort- og dokumentarfilmer gratis der du er.
Mer om Filmbib

Filmoteket

Nå kan du enkelt låne film og serier med lånekortet ditt, uten at du trenger å oppsøke biblioteket.
Mer om Filmoteket

Filmstrømmetjenesten Cineast.no

Strøm film gratis med Cineast.no! På Lindesnesbibliotekene tilbyr vi filmstrømmetjenesten Cineast.no til våre lånere. Her kan du låne film via PC, mobiltelefon eller nettbrett med nettilgang. Tjenesten er gratis og krever kun at du har nasjonalt lånekort og PIN-kode/passord, samt at du er registrert med et av Lindesnesbibliotekene som hjemmebibliotek. (Kontakt oss dersom du trenger hjelp med dette).
Mer om Filmstrømmetjenesten Cineast.no

Fjernlån

Biblioteksøk knytter alle bibliotek i hele Norge sammen, og her kan alle som har et nasjonalt lånekort logge seg inn og bestille. Du trenger ikke engang tenke på hvilket bibliotek som har boken du bestiller. Når bestillingen er klar til å hentes på ditt bibliotek får du en hentemelding. Enkelt og greit.
Biblioteksøk - alle norske bibliotek i ett søk

Flipp

I Flipp får du fri tilgang til over 90 magasiner, ukeblader og tegneserier fra Norge, Sverige og Danmark, og sudoku og puslespill.
Mer om Flipp

Idunn

Idunn er Nordens ledende nettsted for fagtidsskrifter og open-access-bøker. Du må være tilkoblet bibliotekets trådløse nettverk for å få tilgang til tjenesten.
Gå til Idunn

Krimhelter

Trondheim folkebibliotek har laget en nyttig nettside som gir deg oversikt over krimhelter og krimromaner.
Krimhelter (Trondheim folkebibliotek)

Lesekiosk - bokkiosk - naturbibliotek - dagsturhytte

Vi har bokkiosk, lesekiosk, dagsturhytte og flere naturbibliotek plassert rundt i kommunen. Her finner du også oversikt over hvor du kan oppdage litteratur i friluft i resten av Agder.
Les mer

Lesekroken

Eventyr på ditt og mitt språk. Her kan du lese eventyr på mange ulike språk, og lytte til eventyr og barnesanger på norsk, synge karaoke og gjøre ulike aktiviteter. Publikumspassord: Mandal
Lesekroken.no

Leseombud

Leseombud er frivillige som leser høyt for dem som ikke kan lese selv, men det å være et leseombud er også så mye mer. Du er en historieforteller og gledesspreder, et lyspunkt i hverdagen og en som tar med lytteren ut i verden. Ta kontakt med biblioteket dersom du kunne tenke deg å være leseombud.
Mer om det å være leseombud - Leser søker bok

Leser søker bok

Leser søker bok har som mål at det skal finnes gode bøker for alle type lesere. De jobber for at lesere med dysleksi, generelle lesevansker, konsentrasjonsvansker, kognitive utfordringer, synshemminger, hørselshemming eller lesere som holder på å lære seg norsk, skal finne en god bok.
Gå til Leser søker bok sine boklister

Lovdata pro

Få tilgang til et bredt utvalg av rettskilder og juridiske kilder på biblioteket.
Mer om Lovdata pro

Lånekort

Trenger du et lånekort? Det kan du enkelt få her, eller komme innom oss på biblioteket.
Få lånekort her

Meråpent bibliotek (selvbetjent bibliotek)

Få tilgang til biblioteket i Mandal før og etter åpningstid. Spør i skranken, så hjelper vi deg i gang. Les mer om tilbudet her.
Meråpent

Nasjonalbiblioteket

Søk i det digitale arkivet til Nasjonalbiblioteket. Her kan du finne alt fra bøker og aviser til bilder og kart m.m.. Noe av materialet er kun tilgjengelig fra bibliotekets lokaler - velkommen innom så hjelper vi deg å få tilgang.
Gå til Nasjonalbibliotekets søk

Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek (NLB)

Gratis utlån av lydbøker og punktskriftbøker til alle med en funksjonsnedsettelse som gjør det vanskelig å lese vanlige bøker (syn, dysleksi osv.). Du melder deg inn direkte hos NLB - ta gjerne kontakt med biblioteket hvis du trenger hjelp til å komme i gang, eller ønsker mer informasjon.
Mer om hvordan du melder deg inn i NLB

PC? Utskrift og kopiering? WiFi?

Vi tilbyr gratis WiFi, lån av publikums-PCer, kopiering og utskrift på flere av våre filialer.
Mer om PC? Utskrift og kopiering? WiFi?

PressReader

Med PressReader får du gratis tilgang til over 2700 aviser og 1800 tidsskrifter på 60 forskjellige språk.
Mer om PressReader

Skoleklasser

Informasjon til skoleklasser som vil besøke biblioteket, bestille bokkasser, m.m.
Informasjon til skoleklasser

Studierom

Trenger du et sted å studere i fred? Studenter og andre som trenger et sted å sitte og jobbe kan få låne studierom på bibliotekene i åpningstiden. Ta kontakt med oss dersom du ønsker å reservere et rom.
Kontaktinformasjon og åpningstider

Søk

Språkvelger