BookBites bibliotek

BookBites er vår lese-, lytte- og utlånsapp for e-bøker og e-lydbøker.

For å kunne lese bøker og lytte til lydbøker i BookBites, må du ha et lånekort fra et folkebibliotek eller bibliotek på videregående skole i Agder. Hvis du har et lånekort fra et bibliotek utenfor Agder, må det først aktiveres hos oss for å virke i BookBites.

 

Kom i gang med BookBites

1. Last ned appen

For å komme i gang med å låne e-bøker og e-lydbøker i BookBites, laster du ned appen fra App Store eller Google Play. Du må ha norsk App Store eller Google Play for å kunne laste ned appen. Appen kan brukes på følgende enheter: 

• iPhone og iPad med iOS-versjon 9 eller nyere
• Smarttelefoner, nettbrett og lesebrett som kjører på Android-versjon 5 eller nyere (forutsatt at Android-enheten din tillater nedlastning av apper fra Google Play)
• Chromebook med Android (forutsatt at Google Play støttes på den enkelte Chromebook)

2. Opprette ny bruker

Du kan velge å opprette bruker med e-postadresse og selvvalgt passord, eller du kan bruke Facebook- eller Google-kontoen din. Følg anvisningene på skjermen for å opprette en bruker. 

3. Låneridentifisering og valg av bibliotek

For å låne bøker i appen, må du ha lånekort ved et bibliotek som bruker BookBites. Lånekortet kan være lokalt eller nasjonalt. Den første gangen du bruker appen blir du bedt om å legge inn lånekortnummeret ditt og pinkoden knyttet til lånekortet. Lånekort og pinkode er informasjon du legger inn én gang. 

Har du ikke lånekort? Les mer om hvordan du får lånekort her.
Har du glemt pinkoden? Få ny pinkode her.

Du kan knytte flere bibliotek til brukerkontoen din, for eksempel hvis du har registrert ditt nasjonale lånekort ved flere lokale bibliotek. Du velger ett av dem som ditt hovedbibliotek. Det er enkelt å endre ovedbibliotek senere, under menyvalget "Mine bibliotek".

4. Står du fast?

På nettsiden til BookBites Brukerstøtte finner du svar på ofte stilte spørsmål, tips og triks. Her kan du også melde fra hvis det er noe i appen som ikke virker som det skal.

Kom gjerne innom oss på biblioteket, så hjelper vi deg i gang.

Søk

Språkvelger